MAKE MAKE
MAKE MAKE
Retour
Brussels
Purchase Administrator
Votre interlocutrice
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu
Votre interlocutrice
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Je vindt het misschien niet zo indrukwekkend, dankzij je beheersing van SAP en je expertise in het coderen van facturen, maar voor de collega's die op jou vertrouwen om hun financiële stromen op orde te brengen, is het net alsof ze echte goocheltrucs uitvoeren. Met jouw toewijding en efficiëntie behandel je facturen met een onberispelijke precisie en bied je oplossingen op maat die het beheer ervan vereenvoudigen. Je bent er, lost problemen met gemak op!

MAKE your
daily routines
MAKE

Je bent de spil van het Accounts Payable-team en zorgt ervoor dat de financiële operaties soepel en foutloos verlopen. Hier heb je geen toverstafje nodig, alleen gedegen expertise en een scherp gevoel voor organisatie.

 • Als Inkoopadministrateur neem je met vertrouwen de volgende verantwoordelijkheden op je:
 • Je bent de frontlinie voor het beheer van inkoopfacturen, creditnota's, verzekeringspremies en andere financiële documenten en zorgt ervoor dat deze rationeel worden gerouteerd en nauwkeurig worden geboekt in SAP.
 • Als belangrijkste contactpersoon voor externe leveranciers en interne collega's moet je vlot kunnen communiceren, via e-mail, telefoon of face-to-face, om problemen efficiënt op te lossen en in te spelen op behoeften.
 • Je zorgt ervoor dat processen worden geoptimaliseerd, door inkooporders te controleren, de nodige validaties uit te voeren en betalingsdossiers voor te bereiden, waarbij je ervoor zorgt dat documenten juridisch en fiscaal in orde zijn.
 • De zuiverheid en duidelijkheid van de crediteurenadministratie is jouw prioriteit, waarbij je de rekeningen nauwgezet controleert, regelmatig opschoont en de wettelijke vermeldingen zorgvuldig controleert.
 • Je begrijpt de complexiteit van de vastgoedwereld om de juiste belastingcodes toe te passen en de nauwkeurigheid van btw-tarieven bij het coderen te garanderen.
 • Je expertise beperkt zich niet tot de crediteurenadministratie; je biedt ook onschatbare ondersteuning aan de GL-accountants tijdens de maandelijkse afsluitingen en beheert op effectieve wijze de inkoop van de postbus van de AP-afdeling.

Kortom, je staat garant voor efficiëntie en nauwkeurigheid bij het verwerken van financiële stromen, door je expertise en toewijding in te zetten voor het bijhouden van een voorbeeldige crediteurenadministratie.

MAKE developing
your skills
MAKE

Ben je klaar voor een methodische en georganiseerde aanpak van je werk? Je grondigheid, precisie en nauwgezetheid onderscheiden je. Je neemt informatie snel in je op en past je gemakkelijk aan de procedures van de organisatie en de afdeling aan.

Communicatie is voor jou geen probleem; of het nu telefonisch, persoonlijk of via e-mail is, je drukt je duidelijk en doeltreffend uit. Je analytische geest stelt je in staat om problemen met finesse te doorgronden en passende oplossingen voor te stellen.

Je onverzadigbare nieuwsgierigheid en leergierigheid drijven je voortdurend om je kennis uit te breiden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. En als je SAP en VIM al goed beheerst, is dat een extra troef die in je functie erg op prijs zal worden gesteld.

Met je solide talenkennis Frans en Nederlands ben je klaar om je onder te dompelen in de wereld van boekhouding en btw. Met een basiskennis van deze domeinen ben je perfect uitgerust om je weg te vinden in de financiële aspecten van je job.

Je expertise in crediteurenadministratie, verworven na 3 jaar ervaring in gelijkaardige functies, maakt van jou een betrouwbare en ervaren professional.

Als je al bekend bent met SAP en VIM, is dit een extra troef die je profiel zal versterken. Bovendien ben je vertrouwd met IT-tools zoals Word, Excel, Outlook en de VIM-module van SAP.

Je professionele achtergrond en technische vaardigheden maken van jou de ideale kandidaat voor deze functie, waarin talenkennis, crediteurenadministratie en kennis van software essentiële troeven zijn.

MAKE your
benefits
MAKE

 • Wil je genieten van een compleet pakket voordelen, van salaris tot extra-legaal verlof?
 • Zijn je collega's niet alleen een team, maar ook het belangrijkste onderdeel van je droombaan?
 • De vastgoedwereld heeft je altijd aangetrokken en nu kun je eindelijk je steentje bijdragen met je boekhoudkundige vaardigheden!
 • Droom je van continue ontwikkeling en opleiding?

Dan is AG Real Estate DE plek voor jou. Als vastgoeddochter van AG Insurance en vastgoedadviseur van Ageas hebben we één ambitie: een gediversifieerde vastgoedportefeuille optimaal en duurzaam beheren. En dat doen we in een stimulerende werkomgeving, met collega's die jouw werk echt waarderen. Bouw dus mee aan onze gezamenlijke ambitie!

Le job de vos rêves en 4 étapes

Screening du CV


Vous nous avez envoyé votre CV ? Génial !

Nous allons vérifier si votre profil correspond à la fonction que vous avez choisie.

Entretien avec nos collègues des RH


Votre CV a fait bonne impression ?

Le cas échéant, vous serez convié.e à un premier entretien avec l’un de nos collègues des RH.

Tests en ligne


Le premier entretien s’est bien passé ?

Dans ce cas, nous vous demanderons de passer quelques tests en ligne.

Entretien avec votre futur manager et votre (ou vos) collègue(s)


C’est tout de même important, non ?

La dernière étape avant la signature de votre contrat.

Postulez sans plus attendre

Prêt.e à décrocher le job de vos rêves ? Génial !
Remplissez vos informations personnelles, téléchargez votre CV et postulez.