MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussels
Building Administrator
Je contactpersoon
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Je zou kunnen denken dat je dagelijkse taken als Building Administrator niet zo spectaculair zijn, met je beheersing van SAP en je expertise in het beheren van huurcontracten en facturering. Maar voor je collega's, die op je vaardigheden vertrouwen om het vastgoedbeheer in evenwicht te houden, ben je een echte tovenaar.

Met je onwrikbare inzet en efficiëntie verwerk je contracten en facturen met een precisie die gewoonweg bewonderenswaardig is. En laten we niet vergeten dat je op maat gemaakte oplossingen biedt die het hele proces van vastgoedbeheer vergemakkelijken. Je bent altijd aanwezig, klaar om problemen met groot gemak op te lossen en een soepele communicatie met huurders en collega's van verschillende afdelingen te garanderen.

MAKE your
daily routines
MAKE

Is het beheren van een portefeuille van gebouwen in samenwerking met de asset manager en de property/shopping manager jouw passie?

Als Building Administrator speel je een sleutelrol in de volgende taken:

  • Beheer van huurcontracten: Verwerk de contracten in SAP om een nauwkeurige en tijdige facturatie te garanderen.
  • Facturatie: Zorg ervoor dat de huren en voorschotten voor lasten correct worden gefactureerd.
  • Verdeling van de lasten: Beheer de verdeling van de lasten voor de huurders.
  • Boekhouding: Verwerk inkomende betalingen en voer automatische incasso's uit.
  • Klantopvolging: Onderhoud nauwe relaties met de klanten voor een efficiënte beheer.

Je zult het enige aanspreekpunt (SPOC) zijn voor analyses en rapportages, en zo een toegevoegde waarde bieden aan ons portefeuillebeheer.

Sluit je bij ons aan voor een dynamische rol waarin jouw administratieve en analytische vaardigheden het verschil zullen maken!

MAKE developing
your skills
MAKE

Ben je klaar voor een gestructureerde en methodische aanpak van je taken? Jouw grondigheid, precisie en nauwkeurigheid zetten jou apart. Je absorbeert snel informatie en past je gemakkelijk aan de procedures van onze organisatie en afdeling aan.

Communiceren gaat jou natuurlijk af; of het nu telefonisch, face-to-face of via e-mail is, je weet je altijd helder en doeltreffend uit te drukken. Je analytische vaardigheden stellen je in staat om problemen met subtiliteit te doorgronden en passende oplossingen voor te stellen.

Je onverzadigbare nieuwsgierigheid en leergierigheid drijven je voortdurend om je kennis uit te breiden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Met je solide beheersing van het Frans en het Nederlands, ben je perfect klaar om de wereld van vastgoedbeheer in te duiken.

Je hebt waardevolle ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, wat jou een betrouwbare en ervaren professional maakt.

Je bent communicatief en proactief, met een scherp analytisch vermogen en een grote nauwkeurigheid in je werk. Je voorliefde voor gevarieerde taken en je autonomie stellen je in staat om een breed scala aan verantwoordelijkheden effectief te beheren: je werkt graag met cijfers, maar analyseert ook moeiteloos huurcontracten die je vervolgens in SAP verwerkt. Daarnaast waardeer je de communicatie met huurders en collega's van verschillende afdelingen.

Als je ervaring hebt met SAP, is dat een extra troef die je profiel versterkt. Bovendien ben je vertrouwd met verschillende computerprogramma's, waaronder Outlook en Excel.

Dankzij je professionele achtergrond en je technische vaardigheden ben jij de ideale kandidaat voor deze functie, waar taalbeheersing, analytisch vermogen en kennis van software onschatbare troeven zijn.

MAKE your benefits MAKE

Wil je genieten van een compleet pakket voordelen, van salaris tot extra-legaal verlof?
Zijn je collega's niet alleen een team, maar ook het belangrijkste onderdeel van je droombaan?
De vastgoedwereld heeft je altijd aangetrokken en nu kun je eindelijk je steentje bijdragen met je boekhoudkundige vaardigheden!
Droom je van continue ontwikkeling en opleiding?

Dan is AG Real Estate DE plek voor jou. Als vastgoeddochter van AG Insurance en vastgoedadviseur van Ageas hebben we één ambitie: een gediversifieerde vastgoedportefeuille optimaal en duurzaam beheren. En dat doen we in een stimulerende werkomgeving, met collega's die jouw werk echt waarderen. Bouw dus mee aan onze gezamenlijke ambitie!

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.