MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussels
Contract Manager Maintenance
Je contactpersoon
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Public Real Estate & Finance (PRE&F) is een kernactiviteiten van AG Real Estate is. Onze beste referentie is vandaag het programma Scholen van Morgen dat ontwikkeld werd in het kader van een Publiek Private Samenwerking (PPS) en betreft de vernieuwing van de scholeninfrastructuur van om en bij 200 Vlaamse scholen en dit voor een investeringsbudget van ongeveer 1,5 miljard euro. AG Real Estate COPiD, een dochteronderneming van AG Real Estate, treedt op als afgevaardigd bouwheer in dit programma

MAKE your
daily routines
MAKE

Als contractmanager maintenance ben jij de drijvende kracht achter efficiëntie en kwaliteit. Met oog voor detail en strategische aanpak coördineer je contracten en technische teams. Klaar om jouw vaardigheden in te zetten in een dynamische omgeving?

 • Jij beheert 25 (school-)projecten.
 • Als contractmanager zorg je voor een vlotte samenwerking tussen alle partijen: schoolbesturen, aannemers en onderwijskoepels
 • Via een handige helpdesktool coördineer je alle inkomende en uitgaande meldingen alsook de onderhoudstaken en technische keuringen verbonden aan het project. 
 • Je hebt oog voor technische en bouwkundige aspecten en zorgt dat alles soepel verloopt.
 • Elk jaar coördineer je samen met de onafhankelijk expert conditiemetingen volgens NEN 2767 uit om de staat van gebouwen en installaties te evalueren. 
 • Je bent administratief sterk. Een gedetailleerd verslag opmaken van een vergadering en dit verwerken in ons document systeem is voor jou geen probleem
 • Je waakt erover dat gebouwen voldoen aan de wet en regelgeving,en alle keuringen op een juiste manier worden uitgevoerd en geregistreerd. 
 • Als eerste lijn support ben je de go-to persoon voor zowel administratieve als technische vragen. Contractuele kwesties? Schadegevallen? Verzekeringen? Jij regelt het!

MAKE developing
your skills
MAKE

Ben jij een gedreven professional die uitblinkt in communicatie en probleemoplossend denken? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team!

 • Je onderhoudt moeiteloos professionele contacten en beschikt over uitstekende overleg- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Als proactieve en flexibele probleemoplosser zie jij oplossingen voordat problemen zich voordoen.
 • Je werkt klantgericht, bent organisatorisch sterk en stelt altijd de juiste prioriteiten.
 • Je hebt oog voor details zonder het grotere geheel te verliezen, en communiceert altijd duidelijk en ondubbelzinnig.
 • Je kunt zowel autonoom werken als goed functioneren in een multidisciplinair team.
 • Als eerste lijn coördinator ben je de “go-to” persoon voor zowel administratieve als technische vragen. Contractuele kwesties? Schadegevallen? Verzekeringen? Jij regelt het!

Durf de stap te zetten!

 • Opleiding: Je hebt een Bachelor in Industriële Wetenschappen Bouwkunde, Facility Management of Vastgoed, of je hebt een gelijkwaardige ervaring die dit niveau benadert.
 • Technische Kennis: Je hebt een uitstekend begrip en kennis van de technische aspecten van collectiviteitsgebouwen, zoals scholen, ziekenhuizen en kantoren. Je weet precies wat nodig is om deze gebouwen optimaal te laten functioneren.
 • Ervaring: Je beschikt over 3 tot 5 jaar waardevolle werkervaring bij een onderhoudsaannemer, een technisch studiebureau of een vastgoedontwikkelaar. Deze ervaring heeft je de expertise gegeven om uitdagingen effectief aan te pakken en projecten succesvol af te ronden.
 • Pluspunten: Kennis van onderhoudscontracten en ervaring met speciale technieken zijn grote pluspunten die je nog waardevoller maken voor ons team.
 • Talenkennis: Je beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis van het Frans en het Engels. Dit maakt jou een veelzijdige en communicatieve professional.
 • Informaticakennis: Je bent goed thuis in MS Office. Daarnaast ben je bedreven in het consulteren van plannen en technische gegevens in bouwtoepassingen zoals Axxerion, Letsbuild (Aproplan) en CAD.

Kan u ons team kunnen versterken en inspireren met uw expertise en toewijding.
Sluit u aan bij ons team als u klaar bent voor een échte uitdaging. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar uw bijdrage direct impact heeft op de gemeenschap. Als deze rol u aanspreekt, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

MAKE your benefits MAKE

Wil je genieten van een compleet pakket voordelen, van salaris tot extra-legaal verlof?
Zijn je collega's niet alleen een team, maar ook het belangrijkste onderdeel van je droombaan?
De vastgoedwereld heeft je altijd aangetrokken en nu kun je eindelijk je steentje bijdragen met je boekhoudkundige vaardigheden!
Droom je van continue ontwikkeling en opleiding?

Dan is AG Real Estate DE plek voor jou. Als vastgoeddochter van AG Insurance en vastgoedadviseur van Ageas hebben we één ambitie: een gediversifieerde vastgoedportefeuille optimaal en duurzaam beheren. En dat doen we in een stimulerende werkomgeving, met collega's die jouw werk echt waarderen. Bouw dus mee aan onze gezamenlijke ambitie!
 

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.