MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussel
Development Manager
Development
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Een breed scala aan diverse en uitdagende bouwprojecten, voornamelijk van gemengde of kantoorgebouwen, staan op je te wachten: neem jij het heft in handen om samen met onze construction managers en andere projectmanagers duurzame, future-proof gebouwen te ontwikkelen en te conceptualiseren? Stroop je mouwen dan maar op, want een boeiende uitdaging in bouwmanagement wacht hier op je!
In eerste instantie zal je ingezet worden op de volgende twee projecten:

 • Een iconisch gemengd project in conceptiefase in een Vlaamse grootstad: residentieel, retail, en kantoren;
 • Een kantoorgebouw in de Brusselse EU-wijk (20.000 m²): in fase van constructie en commercialisering.

MAKE your
daily routines
MAKE

Nieuwe gebouwen conceptualiseren en ontwikkelen is helemaal je ding. Hiervoor neem je het heft in handen:

 • Je beheert de ontwikkeling van onze nieuwe vastgoedprojecten in al hun facetten: financieel, stedenbouwkundig, architecturaal, juridisch en commercieel;
 • Je bestudeert projectopportuniteiten en stelt een bestemmingsvisie op voor de te ontwikkelen sites, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de financiële haalbaarheidsstudie, net als het aansturen van het intern valideringsproces en de onderhandelingen van de terreinacquisitie en/of het uitwerken van eventuele partnerships;
 • Je bent een krak in het binnenhalen van vergunningen, en maakt gezwind een commerciële strategie op voor deze projecten, die je daarna effectief implementeert;
 • Je coördineert de activiteiten van de verschillende stakeholders zowel intern (betrokken afdelingen van AG Real Estate) als extern (architecten, studieburelen, publieke overheid, advocaten, fiscalisten…) gedurende de verschillende studie-en commercialiseringsfasen van het project (programmadefinitie, opzet van het voortraject, opvolging van de vergunningsaanvraag, aanbestedingsprocedures …);
 • Je houdt de markt-tendensen en ontwikkelingen van de vastgoedmarkt waar je voor verantwoordelijk bent bij door er een goede kennis van te verwerven;
 • Je onderhoudt goede contacten met verschillende stakeholders van het project, zowel intern als extern;
 • Last but not least: duurzaamheid draag je hoog in het vaandel, en je speelt je een rol in de verduurzaming van de sites die bestudeerd worden.

MAKE developing
your skills
MAKE

Je bent er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan. En als je iets doet, dan doe je het goed. Detail en accuraatheid draag je hoog in het vaandel, alsook samenwerking in een team.  Je neemt initiatief, en schakelt graag en snel van de ene taak naar de andere. En als het nodig is dan steek je zelf de handen uit de mouwen om alles vlot te laten verlopen.

 • Heb je bovendien een opleiding achter de rug als architect, ingenieur-architect, handels- of burgerlijk ingenieur of jurist ?
 • Beschik je al over een goede kennis in de diverse aspecten van het vastgoed (recht, fiscaliteit, financiën, commercieel, technisch, management)
 • Bezit je een helicopterview en kan je tijdig relevante risico’s inschatten en ernaar handelen? Obstakels anticiperen, problemen oplossen en tijdig beslissingen nemen is helemaal je ding ?
 • En heb je een relevante ervaring van 5 à 10 jaar in het organiseren, beheren en negotiëren van vastgoed (ontwikkelings)activiteiten ?
 • Spreek je bovendien vloeiend Nederlands, met een goede kennis van het Frans en het Engels ?
 • Je uitstekende kennis van Word, goede kennis van Excel, Outlook zal je zeker van pas komen. Kennis van Autocad ? Top!

MAKE your benefits MAKE

Wil je je bouwtechnische en financiële skills concreet inzetten in de wereld van het vastgoed, meer bepaald het ontwikkelen van gebouwen? En ben je bereid de handen uit de mouwen te steken?
Zoek je naar dat ene team waar je spontaan energie van krijgt en waar je veel van kan leren?
En zie jij een compleet pakket aan voordelen, van je salaris tot extralegale vakantiedagen, opleiding wel zitten?

Dan is AG Real Estate the place to be. De vastgoeddochter van AG Insurance en de vastgoedadviseur van Ageas. Onze ambitie? Een gevarieerd vastgoedaanbod optimaal en duurzaam beheren. En dat in een stimulerende werkomgeving, met collega’s die je werk echt appreciëren. Kom jij meebouwen aan onze ambitie?
 

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.