MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussels
Junior Sales Manager Office & Warehouse
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Ben jij gepassioneerd door vastgoed en heb je een natuurlijke aanleg voor commerciële onderhandelingen ?
En wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team, waar je kan bijdragen aan het succes van onze diverse vastgoedportfolio? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

MAKE your
daily routines
MAKE

Wat ga je doen ?:
 

  • Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt, architectuur, stedebouw,, technische bouwaspecten en stedelijke vastgoedconstructies. Met deze kennis help je mee aan het opstellen en laten goedkeuren van een verhuurstrategie voor de "Office & Warehouse" portfolio, met als doel de rentabiliteit te maximaliseren. Dit steeds in samenspraak met de asset Manager.
  • Daarnaast organiseer en begeleid je bezoeken met potentiële klanten en vastgoedmakelaars. Je stelt offertes op en volgt deze op voor de verhuur van de gebouwen. Tijdens onderhandelingen met potentiële klanten zorg je voor het sluiten van huurovereenkomsten. Je onderhoud relaties met bestaande cliënten.
  • Verder analyseer je het verhuuraspect van investeringsvoorstellen door alle benodigde informatie te verzamelen ter ondersteuning van de besluitvorming. Je bouwt en onderhoudt relaties met eindklanten, vastgoedmakelaars, architecten, experts en andere spelers in de vastgoedmarkt. In nauwe samenwerking met het juridische departement pas je clausules in standaarddocumenten aan, los je geschillen op en beheer je alle vastgoedoperaties gedurende hun volledige duur.
  • Tot slot draag je bij aan de rapportage van de verhuuractiviteiten van de gebouwen. Interesse en kennis in aanvullende activiteiten zoals budgettering, marketing, space planning en financiële berekeningen zijn een pluspunt.

MAKE developing
your skills
MAKE

Groeien en ontwikkelen. Je bent er helemaal klaar voor. En als je iets doet, dan doe je het goed. Detail en accuraatheid draag je hoog in het vaandel, alsook samenwerking in een team.
Je neemt initiatief, en schakelt graag en snel van de ene taak naar de andere. En als het nodig is: dan help je ook de Asset Managers om alles vlot te laten verlopen.
¬ Je hebt bij voorkeur een universitair diploma.
¬ Je spreekt vloeiend Frans, en Nederlands. Je kennis van het Engels komt ook van pas.
¬ Je uitstekende kennis van Word, goede kennis van Excel, Outlook zal je zeker van pas komen. Kennis van Sharepoint en SAP is zeker een troef maar geen must.
¬Je communicatie is uitmuntend en je bent resultaatgericht. Maar je bent daarbij ook nog zeer goed georganiseerd en je combineert een analytische en creatieve geest met het vermogen om initiatief te nemen. ¬Last but not least ben je in staat om zelfstandig te werken en tegelijkertijd een echte teamspeler te zijn.
 

MAKE your benefits MAKE

¬ Wil je je commerciële onderhandelingsvaardigheden en uitstekende relationele vaardigheden concreet inzetten in de wereld van het vastgoed, meer bepaald het beheer en verhuur van gebouwen?
¬ Zoek je naar dat ene team waar je spontaan energie van krijgt en waar je veel van kan leren?
¬ En zie jij een compleet pakket aan voordelen, van je salaris tot extralegale vakantiedagen, opleiding wel zitten?

Dan is AG Real Estate the place to be. De vastgoeddochter van AG Insurance en de vastgoedadviseur van Ageas. Onze ambitie? Een gevarieerd vastgoedaanbod optimaal en duurzaam beheren. En dat in een stimulerende werkomgeving, met collega’s die je werk echt appreciëren. Kom jij meebouwen aan onze ambitie?
 

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.