MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussels
Property Manager
Property & Facility
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Ben jij gepassioneerd door het beheer van vastgoed en wil je een sleutelrol spelen in het succes van ons team? Meer nog, weet je technische knowhow perfect te verzoenen met klantvriendelijkheid en steek je graag de handen uit de mouwen ? Misschien woon je wel in de buurt tussen Brussel en Braine l’Alleud?
Ideaal, dan ben jij de geknipte Property Manager om onze huurders op onze kantorensite ‘Parc de l’Alliance’ in Braine-L’Alleud de nodige technische ondersteuning te bieden in het dagdagelijks beheer van hun werkplek.
 

MAKE your
daily routines
MAKE

Jij weet: de veiligheid en tevredenheid van de huurders staat centraal. En elke dag sta jij paraat om hen dit te garanderen:
 

  • Als Property Manager ben je het kloppend hart van het dagelijks beheer van onze vastgoedportefeuille, zowel intern als extern. Samen met het team bepaal je de strategie voor elk gebouw aan de hand van een doordacht "Business Plan”.
  • Streng maar rechtvaardig zorg je ervoor dat de toepasselijke wetgeving rond veiligheid en conformiteit nageleefd wordt. Even streng, én even rechtvaardig volg je het werk op van bewakings-en schoonmaakbedrijven, tuinmannen en andere onderaannemers die in jouw gebouw aan de slag gaan.
  • Je draagt de verantwoordelijkheid voor het administratief en operationeel beheer van gebouwen, waardoor je nauwkeurige en tijdige informatie kunt verstrekken aan verschillende stakeholders tijdens de verschillende fasen van een gebouw, zoals aankoop, levensduur en verkoop.
  • Rapporteren doe je als de beste, en budgetten, quoteringen en opvolging van contracten hebben voor jou geen geheimen.
  • Niet alleen het gebouw, maar alle installaties krijgen tijdig het nodige onderhoud.
  • En als het écht moet, steek je zelf even de handen uit de mouwen. Voor kleine of tijdelijke reparaties deins je niet terug!
  • Last but not least: duurzaamheid draag je hoog in het vaandel, door een dagelijkse monitoring van het energieverbruik. Bovendien speel je een rol in de verduurzaming van de site en denkt mee in de prestatieverbetering zoals die door de lokale en europose wetgever vereist worden.

MAKE developing
your skills
MAKE

Groeien en ontwikkelen. Je bent er helemaal klaar voor. En als je iets doet, dan doe je het goed. Detail en accuraatheid draag je hoog in het vaandel, alsook samenwerking in een team.
Je neemt initiatief, en schakelt graag en snel van de ene taak naar de andere. En als het nodig is: dan steek je zelf de handen uit de mouwen om alles vlot te laten verlopen.

¬ Je hebt minstens een bachelor diploma of gelijkwaardig en je hebt minstens 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
¬Je bent technisch georiënteerd en beschikt over een ruime ervaring in het technische beheer van gebouwen (oa. HVAC, netwerkbekabeling, technische installaties, daken, brandcompartimentering, indeling van de ruimte, …);
¬Je hebt een goede basiskennis van vastgoedrecht en bouwrecht (verantwoordelijkheden mbt plaatsbeschrijvingen, veiligheidsregelgeving, wettelijke keuringen, …)
¬ Je spreekt vloeiend Frans, en je begrijpt voldoende Nederlands om een meeting mee te kunnen volgen.
¬ Je uitstekende kennis van Word, goede kennis van Excel, Outlook zal je zeker van pas komen. Kennis van Sharepoint en SAP is zeker een troef. En schrikt werken met een facilitair softwarepakket je niet af ? Top!

MAKE your benefits MAKE

¬ Wil je technische en administratieve skills concreet inzetten in de wereld van het vastgoed, meer bepaald het beheer van gebouwen? En ben je bereid de handen uit de mouwen te steken?
¬ Zoek je naar dat ene team waar je spontaan energie van krijgt en waar je veel van kan leren?
¬ En zie jij een compleet pakket aan voordelen, van je salaris tot extralegale vakantiedagen, opleiding wel zitten?

Dan is AG Real Estate the place to be. De vastgoeddochter van AG Insurance en de vastgoedadviseur van Ageas. Onze ambitie? Een gevarieerd vastgoedaanbod optimaal en duurzaam beheren. En dat in een stimulerende werkomgeving, met collega’s die je werk echt appreciëren. Kom jij meebouwen aan onze ambitie?
 

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.