MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussels
Team Assistant Development
Development
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Ben je gepassioneerd door het immogebeuren? Kijk je ernaar uit om een rol te spelen in het succes van ons team? Dan zou jij wel eens de Administrative & Document Control Assistant kunnen zijn waar onze afdeling ‘Development’ naar zoekt. Omdat nauwkeurigheid en teamwork centraal staan in ons team, zal jouw ondersteuning zeker de werklast van je collega's verlichten en je in ruil een flinke dosis positieve energie opleveren

MAKE your
daily routines
MAKE

Ons Development team is altijd trots op de projecten die ze kan en mag verwezenlijken. Hier komt uiteraard heel veel bij kijken en daarom hebben onze Developers en Construction Managers nood aan een gestructureerde omgeving. Zeker als het onze procedures, documenten en plannen betreft! Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?
Je verantwoordelijkheden zijn tweeledig:

Je bent een administratieve duizendpoot, die er niet voor terugdeinst waar nodig een handje toe te steken:

  • Je collega's hoeven zich geen zorgen meer te maken over kleine dagelijkse beslommeringen: jij staat altijd paraat!
  • Agendabeheer, telefoonverkeer, oppuntstelling van presentatiedocumenten, factuurverwerking: het A tot Z van administratie heeft geen geheimen meer voor jou.
  • Je neemt de organisatie en het beheer van wederkerende administratieve taken m.b.t. verzekeringen, garanties en klachtenbehandeling, op.

Verder speel je de rol van archivaris voor het team:

  • Je beheert op een doeltreffende en kwalitatieve manier de digitale en/of papieren archieven om het departement Development een geheel van correcte informatie, een vlotte informatiestroom en een transparante informatiestructuur te verzekeren.
  • Je begeleidt de teamleden bij het scannen van hun documenten om de veiligheid te garanderen en te waken over de continuïteit van de activiteit.

Wat nog meer? Indien nodig spring je in voor het organiseren van vergaderingen, het opvolgen en aanpassen van dossiers, … ook dat is helemaal jouw ding.

 

MAKE developing
your skills
MAKE

¬Groeien en jezelf ontwikkelen, spreekt dat je aan? Uiteraard met behoud van een balans tussen werk en privéleven. Maar als je iets doet, doe je het goed. Detail en precisie staan bij jou voorop.
¬Je neemt initiatief, maar niet zonder het team erbij te betrekken. En indien nodig steek je zelf de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.
¬Je hebt een bachelor in Office Management of gelijkwaardig en hebt drie tot vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
¬Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, en hebt een uitgebreide kennis van Word, Excel, Sharepoint, Teams en PowerPoint. Als je al geproefd hebt van SAP is dat een pluspunt, maar geen noodzaak.

 

MAKE your benefits MAKE

¬Wil je je administratieve vaardigheden in de wereld van Real Estate in de praktijk brengen?
¬Hecht je veel belang aan het team en een dynamische en inspirerende werkomgeving?
¬Ben je op zoek naar dat specifieke team dat je spontaan energie geeft en waar je kunt blijven leren?
¬Zoek je een uitgebreid pakket aan voordelen, van salaris tot extralegale vakantiedagen?
Dan is AG Real Estate de ideale plek voor jou. Als dochteronderneming van AG Insurance en vastgoedadviseur van Ageas, streven we ernaar om op een optimale en duurzame manier een gevarieerd vastgoedaanbod te beheren. En dat alles in een stimulerende werkomgeving, met collega's die echt waarderen wat je doet. Wil je ons helpen onze ambitie waar te maken?
 

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.