MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussels
Team Assistant Westland Shopping Center
Retail
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Ben je gepassioneerd door retail-activiteiten en winkelcentra? Kijk je ernaar uit om een essentiële rol te spelen in het succes van ons team? Dan zou jij wel eens de Team Assistant kunnen zijn die AG Real Estate zoekt voor het Westland shopping center. Omdat teamwork centraal staat in ons team ter plaatse, zal jouw ondersteuning zeker de werklast van je collega's verlichten en je in ruil een flinke dosis positieve energie opleveren.

MAKE your
daily routines
MAKE

Ons team in het Westland Shopping is trots op de recente renovatie en uitbreiding, dat van het shopping center heeft omgevormd tot een winkelcentrum van de toekomst waar veiligheid, netheid en gastvrijheid voorop staan. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Als verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van ons team in het Westland Shopping center, zal je verschillende taken op je bord krijgen:
¬Je collega's hoeven zich geen zorgen meer te maken over kleine dagelijkse beslommeringen. Van het beheer van de post tot de operationele opvolging van leveranciers: jij staat altijd paraat!
¬Agendabeheer, telefoonverkeer, factuurverwerking: het A tot Z van administratie heeft geen geheimen meer voor jou.
¬Wat nog meer? Het organiseren van vergaderingen, het opvolgen en aanpassen van dossiers, … ook dat is helemaal jouw ding.
¬En wat dacht je van het administratief en operationeel beheer van tijdelijke concessies of pop-ups. Het opvolgen van de omzetcijfers van onze handelaars en bezoekers… Ook dat behoort tot jouw taken.
¬Je bent het aanspreekpunt voor onze handelaars en aarzelt niet om rechtstreeks hun vragen te beantwoorden of hen door te verwijzen naar de juiste personen.

MAKE developing
your skills
MAKE

¬Groeien en jezelf ontwikkelen, spreekt dat je aan? Uiteraard met behoud van een balans tussen werk en privéleven. Maar als je iets doet, doe je het goed. Detail en precisie staan bij jou voorop.
¬Je neemt initiatief, maar niet zonder het team erbij te betrekken. En indien nodig steek je zelf de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.
¬Je hebt een bachelor in Office Management of gelijkwaardig en hebt drie tot vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
¬Je spreekt vloeiend Frans en Nederlands, en hebt een uitgebreide kennis van Word, Excel, PowerPoint en bij voorkeur SAP.
¬Af en toe op zaterdag werken in plaats van op een doordeweekse dag, dat stoort je niet. Je begrijpt dat dit deel uitmaakt van het leven in een shopping center.

MAKE your benefits MAKE

¬Wil je je administratieve vaardigheden in de wereld van winkelcentra in de praktijk brengen?
¬Hecht je veel belang aan het team en een dynamische en inspirerende werkomgeving?
¬Ben je op zoek naar dat specifieke team dat je spontaan energie geeft en waar je kunt blijven leren?
¬Zoek je een uitgebreid pakket aan voordelen, van salaris tot extralegale vakantiedagen?

Dan is AG Real Estate de ideale plek voor jou. Als dochteronderneming van AG Insurance en vastgoedadviseur van Ageas, streven we ernaar om op een optimale en duurzame manier een gevarieerd vastgoedaanbod te beheren. En dat alles in een stimulerende werkomgeving, met collega's die echt waarderen wat je doet. Wil je ons helpen onze ambitie waar te maken?

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.