MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Liège
Facility Manager Shopping Center
Property & Facility
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Patricia De Laet
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Ben jij gepassioneerd door retail-activiteiten en shopping centers? Kijk je ernaar uit om een sleutelrol te spelen in het succes van ons team? Bovendien ben je in staat om technische expertise naadloos te combineren met uitstekende klantenservice, en hou je ervan je handen uit de mouwen te steken en in team te werken. En misschien woon je zelfs tussen Brussel en Luik…
Top! In dat geval ben jij de perfecte kandidaat om het Facility Management van de 'Galeries Saint-Lambert' in Luik op jou te nemen, en om ook een belangrijke rol te spelen in transversale projecten.
 

MAKE your
daily routines
MAKE

De veiligheid en tevredenheid van onze handelaars en bezoekers zijn jouw absolute prioriteiten. En samen met de Shopping Manager, ben je elke dag opnieuw je bereid dit te bewijzen:

  • Je organiseert, voert uit en plant alle aspecten van het facilitair beheer binnen het winkelcentrum om een optimaal niveau te bereiken op het gebied van nut, comfort, conformiteit en veiligheid.
  • Je onderhandelt over of neemt deel aan de afronding van contracten met onderaannemers, waarbij je de beste voorwaarden op het gebied van prijs, kwaliteit en leveringstermijnen waarborgt.
  • Je fungeert als het aanspreekpunt, geeft instructies aan de werkteams en bent het referentiepunt voor alles met betrekking tot speciale technieken. Ook zorg je voor de naleving van wettelijke controles.
  • Je zorgt voor een optimale technische exploitatie van de centra en onderhoudt goede relaties met leveranciers, zodat ze voldoen aan de gewenste kwaliteitsnormen, trouw zijn aan het gesloten contract, en eventuele aanvullende diensten leveren.
  • Je analyseert en valideert de inrichtingsdossiers van de huurders
  • Je voert capex/opex projecten uit in opdracht van de eigenaar
  • Je beheersing van de kosten/uitgaven die tot jouw verantwoordelijkheden behoren (gemeenschappelijke kosten, opex facilty, capex, enz.) is indrukwekkend, waardoor je de budgetten goed kunt beheren.
  • Je fungeert als facilitator en zet transversale projecten of specifieke technische projecten op in andere winkelcentra of gebouwen beheerd door AG Real Estate.
  • De ESG-strategie van het bedrijf ondersteunen doe je met plezier, en je streeft ernaar het energieverbruik voortdurend te optimaliseren.

MAKE developing
your skills
MAKE

Groeien en ontwikkelen. Dat spreekt je aan. En als je iets doet, dan doe je het goed. Detail en precisie zijn essentieel voor jou, net als samenwerken als een team.
 

¬Je neemt initiatieven en schakelt graag en snel van de ene taak naar de andere. En als het nodig is, steek je zelf de handen uit de mouwen om alles vlot te laten verlopen.
¬ Je hebt minstens een bachelor of master diploma bij voorkeur in industriële ingenieurswetenschappen of een equivalent, en minstens 5 jaar ervaring in gebouwexploitatie en onderhoud.
¬Je hebt technisch inzicht en ruime ervaring in het technische beheer van gebouwen (oa. HVAC, speciale technieken, elektriciteit, …). Veiligheid draag je hoog in het vaandel.
¬ Jouw kennis van de vastgoedsector (vooral de retailsector) is een groot pluspunt.
¬ Je spreekt vloeiend Frans, met voldoende begrip van het Nederlands om projecten in het Brusselse te kunnen begeleiden.
¬ Je uitstekende kennis van Word, goede kennis van Excel, Outlook zullen je zeker van pas komen. Kennis van Sharepoint en SAP is zeker een troef.
 

MAKE your benefits MAKE

¬ Wil je je technische en administratieve skills concreet toepassen in de wereld van het vastgoed, meer bepaald het beheer van een shopping center? En ben je bereid de handen uit de mouwen te steken?
¬ Zoek je naar dat ene specifieke team waar je spontaan energie van krijgt en waar je veel van kan leren?
¬ En zie jij een compleet pakket aan voordelen, van je salaris tot extralegale vakantiedagen, opleiding wel zitten?

Dan is AG Real Estate the place to be. De vastgoeddochter van AG Insurance en de vastgoedadviseur van Ageas. Onze ambitie? Een gevarieerd vastgoedaanbod optimaal en duurzaam beheren. En dat in een stimulerende werkomgeving, met collega’s die echt waarderen wat je doet. Wil je ons helpen onze ambitie waar te maken?
 

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.