MAKE MAKE
MAKE MAKE
Terug
Brussels
Investment Risk Analyst
Je contactpersoon
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu
Je contactpersoon
Hind Dahman Saidi
hrinfo@agrealestate.eu

MAKE your
dream career
MAKE

Als je graag risico's neemt en deze beheert terwijl je je vaardigheden ontwikkelt in een stimulerende professionele omgeving : Dat kan nu!
Als Investment Risk Analyst speel je een sleutelrol in het Risk-team van AG Real Estate! Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen en beperken van de risico's die verbonden zijn aan onze portefeuille van vastgoedbeleggingen (meer dan € 6,5 miljard onder beheer), maar dat is niet alles. Je houdt ook de markt in de gaten om markttrends te analyseren en effectief risicoadvies te formuleren om het beleggingsrendement te verbeteren. …
Klinkt dat bekend? Ja ? Dan is dit de baan voor jou!
 

MAKE your
daily routines
MAKE

Samen met de CRO sta je voortdurend in contact met de bedrijven en de afdelingen Finance, Legal & Tax. Jouw doel? Je analytische expertise gebruiken om de risico's te beheren van onze potentiële vastgoedinvesteringen in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland in de verschillende sectoren waarin AG Real Estate actief is. Zo draag je bij tot de algemene financiële doelstellingen van de onderneming en speel je een actieve rol in onze strategische roadmap!

Dit is een hele uitdaging, die je kunt aangaan door de volgende taken uit te voeren: 
 

 • Word de steunpilaar van onze afdeling Risk Management! Ontwikkel innovatieve tools om marktschommelingen op de voet te volgen, complexe financiële modellen te ontrafelen en te anticiperen op veranderende regelgeving.
 • Geef vorm aan de toekomst door samen geweldige resultaten te behalen! Je zult in staat zijn om samen te werken met onze flexibele beleggingsteams, doorgewinterde juristen en alle relevante belanghebbenden om de toekomst van onze groep met durf en vastberadenheid vorm te geven.
 • Bewaken, bijsturen en uitblinken! Dankzij jouw expertise in het maximaliseren van rendementen, houd je de prestaties van onze portefeuille nauwlettend in de gaten en adviseer je waar nodig strategische aanpassingen. 
 • En hoe zit het met de sociale impact? Die analyseer en evalueer je in je transacties;  
 • Word de voorhoede van innovatie en veerkracht! Hoe doe je dit? Door diepgaand marktonderzoek en strenge stresstests uit te voeren om het management te informeren over opkomende trends en marktuitdagingen…
 • Neem actief deel aan onze strategische roadmap! Jaarlijks herzie je samen met AG Insurance het investeringsmandaat, in nauwe samenwerking met onze belangrijkste partners. Samen bepaalt u de investeringslimieten die onze vastgoedportefeuille in staat zullen stellen om met vertrouwen te groeien.

MAKE developing
your skills
MAKE

Meer concreet… 

 • Van theorie naar praktijk, je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige expertise verworven in het vakgebied.  
 • Minstens 3 jaar ervaring in het bank- of verzekeringswezen (risicobeheer, securitisatie, marktbeheer) of aanverwante vakgebieden.
 • Je bent vertrouwd met lokale en internationale vastgoedmarkten en hebt een goede beheersing van financiële modellen, waardoor je een vlekkeloze analyse kunt maken. De Microsoft Office tools die je tot in de puntjes beheerst, maken je efficiëntie alleen maar groter. 
 • Je bent van nature perfectionistisch en toegewijd, en je spreekt zowel Engels als Frans of Nederlands. Kennis van beide? Dat is een pluspunt! 
 • Elk woord telt! Je drukt je vlot uit, zowel mondeling als schriftelijk, en je bent de perfecte invloed voor ons.

Sluit je bij ons aan en ontwikkel je in een omgeving waar je expertise wordt gewaardeerd en waar je de kans krijgt om je stempel te drukken op de boeiende vastgoedwereld.

MAKE your benefits MAKE

Wil je genieten van een compleet pakket voordelen, van salaris tot extra-legaal verlof? 
Meer dan een team zijn je collega's het belangrijkste onderdeel van je baan. Zij geven je energie.  
Voelde je je altijd al aangetrokken tot de vastgoedwereld? Wil je je steentje bijdragen door je vaardigheden in te zetten? 

Dan is AG Real Estate THE place to be. Als vastgoeddochter van AG Insurance en vastgoedadviseur van Ageas hebben we één ambitie: een gediversifieerde vastgoedportefeuille optimaal en duurzaam beheren. En dat doen we in een stimulerende werkomgeving, met collega's die jouw werk echt waarderen. Bouw dus mee aan onze gezamenlijke ambitie!

In 4 simpele stappen naar je droomjob

De cv check


Jij stuurde je cv? Top!

Wij bekijken of je profiel matcht met de door jou gekozen functie.

Interview met onze collega’s van HR


Zag je cv er goed uit?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van onze collega’s van HR.

Online test


Het eerste gesprek was veelbelovend?

Dan vragen we je een aantal online testen af te leggen.

Gesprek met je toekomstige manager en collega('s)


Belangrijk, toch?

De laatste stap voor je
eventuele contractondertekening.

Solliciteer meteen

Klaar om je droomjob mogelijk te maken? Top! Vul je gegevens in, upload je cv en ga ervoor.